Hvis det er tid til at du fået et ny tag

Eternittag og renovering af tag

Tagdaekkermidtjylland.dk tilbyder at hjælpe dig med at finde tagfolk der kan afrense, male og beskytte dit eternittag, således at du får mange års yderligerer holdbarhed uden udskiftning

Eternittag er et af de specialer som de tilknyttede fagfolk som er medlem af siden har, og det bør absolut udføres af en fagmand, ikke kun af hensyn til miljøet men også holdbarheden af behandlingen, skal tages i betragning.

Såfremt eternittag pladerne er af den type der indeholder asbestarmering må du (spørge leverandøren/fabrikken), om der kan afrenses med godkendt udstyr og i nøje overenstemmelse med lovgivning herom. Dette arbejde er ikke for private “gør-det-selv-folk”, da det kan udgøre risici for såvel en selv, som naboer m.fl., så her bør bruges professionelle folk med det godkendte udstyr til afrensningen.

Hos tagdaekkermidtjylland.dk har de tagdækker den korrekte erfaring og udstyr til at foretage dette afrensning af eternittag forsvarligt, desuden vil vi altid gennemse dit tag for fejl, mangler eller alder, der evt. vil kunne forringe holdbarheden af deres arbejde på din eternittags renovering.

Det er ofte en god ide at få solceller hvis du er i gang med at få et nyt tag

Læs mere omkring pris på nyt tag her

Solceller samt montering får du også gennem tagdaekkermidtjylland og i højeste kvalitet

Solceller og montering er noget, mange tænker over i disse dage. Med de stigende oliepriser har der aldrig været en bedre grund til billig solceller samt montering!

Solceller samt montering er noget som kan være en dyr afære men gennem tagdaekkermidtjylland.dk kan du få nogen virkelig gode tilbud fra dygtige fagfolk.
Med de stigende oliepriser og det større og større fokus på klimaet er det jo også kun naturligt, at flere og flere tænker over at få solceller samt montering. Det er en god, billig måde at få strøm, og det giver samtidig noget af en moralsk støtte. Hvis du vælger en af de tagdækker der er tilmeldt tagdaekkermidjylland.dk´s hjemmeside og som er spicialister i montage af solceller så er du godt på vej til at spare en masse penge og skåne milijøet.
Det tagdækker der er med hos tagdaekkermidjylland.dk er både medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti. De klarer altid de opgaver, deres kunder stiller dem, i højeste kvalitet, og altid med kundens velbehag for øjet. Kom til dem efter dine solceller og montering!
Hos dem kommer kunden altid først. Derfor har de et konstant fokus på, at deres løsninger skal komme den enkelte kunde til gode, så denne sidder tilbage med et stykke arbejde, som man vil kunne glædes ved i mange år ud i fremtiden.
læs mere her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s